Štampa

Anita CARE

Anita Care su proizvodi za žene nakon operacije dojke, grudne proteze, intimni donji veš, korseti i kupaći kostimi. Neposredno posle operacije koriste se grudnjaci i proteze od najfinijih mikrovlakana i pamuka, delimično u kombinaciji sa svilom. Ovi materijali štite osetljivu kožu i mogu se nositi i tokom terapije zračenjem.

Anita care specijalni grudnjaci i Anita Care proteze čine savršenu celinu jer su pažljivo međusobno usklađeni. Rezultat: modni dizajn s optimalnom funkcionalnošću.

 

Za razdoblje nakon operacije dojke:

Grudnjak za prvo zbrinjavanje (5315) 

Anita Care grudnjak 5315 - za prvo zbrinjavanje odmah nakon operacije:

  1. Udoban grudnjak za sport, slobodno vreme, spavanje kao i za prvo zbrinjavanje posle operacije na dojkama.
  2. Obostrani džepovi sa unutrašnje strane pružaju mogućnost postavljanja grudnih proteza. 
  3. Dostupan u beloj i crnoj boji.

Kompresivni grudnjak (1094)

Kompresivni grudnjak 1094 – nakon operacije u cilju očuvanja dojke, nakon svih plastičnih operacija dojke. 

  1. Optimalno stabilizovanje oblika i imobilizacija operisane dojke nakon svih plastičnohirurških zahvata
  2. Kontrolisanom kompresijom u području ožiljka doprinosi procesu ozdravljenja i rasterećuje puteve oticanja limfe
  3. Zahvaljujući individualnom pristajanju i udobnosti na koži sprečava utiskivanje i iritaciju tkiva
  4. Dodatno ponuđeni Post-OP-Belt učvršćuje implantat i posebno sprečava pomeranje prema gore

Silikonska grudna proteza (1054)

Anita Care grudna proteza objedinjuje prirodan dizajn s velikom udobnošću prilikom nošenja. Odlično prikrivaju neravnine i blago izjednačavaju volumen koji nedostaje. Izbegavaju se i iritacije kože. Pružamo Vam rešenje koje najbolje odgovara Vašim individualnim zahtevima.

Anita grudna proteza rebraste strukture, adekvatna je zamena nakon potpune mastektomije, za teške grudi, sklone pojavi limfedema, posebno dizajnirana tako da žene slobodno mogu da se bave bilo kojim sportom pa čak i plivanjem. 25% je lakša od grudne proteze u punom obliku.

Težina, mekoća i ljuljanje silikona u velikoj meri su kao kod prirodne dojke. Temperatura materijala se nakon kratkog perioda potpuno izjednačava s Vašom telesnom temperaturom. 

Anita Care grudna proteza sastoji se od silikona i poliuretanske folije. Brojnim dermatološkim i fiziološkim ispitivanjima dokazano je: Anita Care proteze možete nositi u grudnjaku ili u kupaćem kostimu. I silikon i poliuretan sastoje se od prirodnih osnovnih materijala. Poliuretanska folija oseća se poput druge kože. Taj je sloj posebno izdržljiv i štiti silikonsko telo od uticaja masnoće, ulja, hlora ili slane vode.

Održavanje grudne proteze je jednostavno i brzo: Svaki dan je potrebno ručno oprati tečnim sapunom ili blagim deterdžentom i osušite je peškirom.Mokra mikrovlakna se brže suše ako se tapkaju papirnom maramicom.

NAPOMENA: Na teret Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje svaka osigurana žena ima pravo na jednu silikonsku grudnu protezu godišnje. Pomagala ispisuje lekar opšte prakse na OPP obrascu (obrazac za pomagala).

Anita Care 1019x

Platnena grudna proteza, proteza za prvo zbrinjavanje nakon operacije do 6 meseci minimum. Naravno, ovo može da bude i proteza izbora i za kasniji period.

Anita Care 5301x

Grudnjak izrađen od materijala sa visokim procentom pamuka. Obostrani džepovi sa unutrašnje strane pružaju mogućnost postavljanja grudnih proteza. U beloj boji i boji kože.

Anita Care 5398x

Atraktivne podešavajuće bretele bez nikla koje pružaju maximalnu udobnost. Obostrani džepovi sa unutrašnje strane pružaju mogućnost postavljanja grudnih proteza. U beloj, crnoj i boji kože.

Anita Care 5309x

Grudnjak koji pruža visoku udobnost sa stabilnim čipkanim bretelama. Obostrani džepovi sa unutrašnje strane pružaju mogućnost postavljanja grudnih proteza. Dostupan u beloj boji.

 

Anita CARE moda za kupanje

za Anita modu za kupanje primenjuju se visokokvalitetni materijali, između ostalih mikrovlakna i tkanine sa likrom Xtra Life. One se odlikuju svojom lakoćom i velikom izdržljivošću.

 

Odlike Anita udobnosti pri nošenju:

-Visoko krojeni izrez dekoltea pruža siguran oslonac i prekriva ožiljak

-Bočni otvori na džepovima za protezu pružaju sigurnost kod plivanja

-Proteza se zahvaljujući posebnim materijalima i specijalnim linijama kroja ne ocrtava ispod odeće

-Podesive bretele osiguravaju povećanu funkcionalnost

-Visoko izvedeni izrezi za ruke osiguravaju dobar oslonac i udobnost nošenja pri kretanju