Štampa

Anita MATERNITY

Anita Maternity nudi udobne trudničke grudnjake, grudnjake za dojenje čak i u velikim veličinama, Maternity gaćice koje prate rast stomaka izrađene od prozračnih mikrovlakana ili od mekanog pamuka, kao i jastuk i perive tufere za dojenje. 

Anita trudnički grudnjaci

Trudnički grudnjaci Anita Maternity pružaju:

  • Optimalan oslonac grudima koje rastu i prate njihov rast
  • Elastične i podesive naramenice
  • Elastične korpe koje se prilagođavaju rastu grudi
  • Kružni potporni deo za grudi za optimalan oslonac

 

         

Anita grudnjaci za dojenje

Grudnjaci za dojenje Anita maternity pružaju:

  • Prethodno oblikovane korpe bez šavova kod većine modela za posebno osetljive grudi
  • Kružni potporni deo za grudi za optimalan oslonac
  • Elastične i podesive bretele, fiskno povezane s potpornim delom za grudi kako prilikom otvaranja ne bi skliznule prema leđima
  • Elastična leđa s 3 ili 4 stepena podešavanja

        

Anita jastuk za dojenje

Za mame u periodu dojenja nudimo jastuk za dojenje u kom je vaša beba u udobnom položaju kako bi hranjenje bilo veoma prijatno. 

  

Anita princip podupiranja

Jačanje i rasterećivanje – uvek tamo gde Vam je to najpotrebnije. Anita maternity trudnički potporni pojas jača Vaše mišiće i blago podupire Vaš stomak i blago podupire Vaš stomak i leđa. Zahvaljujući čičak-zatvaraču sa strane i BabyBelt i BabySherpa bez problema prate rast i do velikih veličina i prilagođavaju se Vašem stomaku sa svih strana, bez obzira na to da li sedite, stojite ili ležite. 

BabyBelt nosi se nevidljivo ispod odeće.

BabySherpa se nosi i kao modni dodatak preko odeće.

   

Prednosti su vidljive i nakon porođaja: Vaš se stomak brže vraća u svoj prvobitni oblik ako ste ga tokom trudnoće podupirali koristeći BabyBelt, BabyPanty ili BabySherpa. 

Anita posleporođajne stezne gaćice (ReBelt Panty)

Drage mame, ne zaboravite na njih, jer one pomažu da se stomak vrati u oblik pre trudnoće. Oblikuju područje stomaka, kukova i guze, i možete ih još dugo nositi nakon porođaja. Daju odličnu podršku i nakon carskog reza ili operacije stomaka.

Udobne su i nezamenljive!

One su Vaš saveznik nakon porođaja!

Anita maternity Noćni donji veš

Noćni donji veš Anita maternity možete nositi i tokom trudnoće i tokom dojenja.


Za harmoničnu trudnoću od velike su važnosti opuštanje i odmor. Udobni noćni donji veš omogućava vam da uživate u svom snu s nežnim materijalima na koži. Modeli su krojeni dovoljno široko kako biste mogli iskoristiti punu slobodu kretanja. I naravno, spavaćice i pidžame su toliko elastične da prate rast Vašeg trudničkog stomaka i grudi.

 

Anita maternity želi Vam slatke snove.

 

Anita Maternity moda za kupanje

 

Kupajte se u sreći!

Priuštite sebi udobnost i eleganciju: s kupaćim kostimom ili bikinijem Anita maternity plivanje ili trening u vodi pružaju Vam još veće zadovoljstvo. Privlačni jednodelni ili dvodelni kupaći kostimi specijalno za buduće majke pružaju Vam savršen oslonac i istovremeno dovoljnu slobodu kretanja. Mekani i High-tech materijali koji se brzo suše idealno se prilagođavaju Vašem obliku tela. Na taj način osećate se potpuno u svom elementu.

 

Uronite u zadovoljstvo!